Brigitte Beauty Studio

Szemöldök

Egy formás, vonásokhoz illő szemöldök hangsúlyozza az arc előnyös oldalát, és csodálatos keretet ad a szemeknek. A szemöldökön majdnem biztos, hogy alakítani kell, természetes formájában ugyanis szinte senkinek nem áll jól. Lehet, hogy csak picit kell formázni, de az is előfordulhat, hogy alapos irtásra van szükség.

szemöldök-laminálás-buda
szemöldök-laminálás-buda
szemöldök-laminacio

3D HENNA SZEMÖLDÖK STYLING

A BROW HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában.

ÁRA: 5.500 Ft

PROFESSZIONÁLIS, LENYŰGÖZŐ

A BEST BROWS PRO fejlesztői csapata külföldi szakemberekkel közreműködve alkotta meg a Brow Henna Tint szemöldökfestékeket, melyek alkalmazásához nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxidra és nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek természetesebb alternatíváját kínálja. Ajánlható a szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és a kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a mai, divatos púderes és az ombre hatású szemöldökök is könnyedén kivitelezhetők.

A kezelés tartalmazza  a szemöldök tartós festését, fixálását, szemöldök formázását/ vágását, illetve csipesszel való fölösleges szálak eltávolítását.

HAMAROSAN

Dús hatású, definiált és tartós szemöldökök

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel.

Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át!

INNOVÁCIÓ A SZÉPSÉGIPARBAN

Az innovatív styling sikerének egyik záloga annak egyszerű alkalmazhatóságában rejlik, így nem csoda, hogy a szemöldök laminálás egyre nagyobb teret nyer Európában is. Az eljárásnak köszönhető, hogy a legkuszább szemöldököt is a “ helyes “ irányba tudjuk rendezni. Jelenleg ez a legtartósabb, nem tetoválás alapú szemöldök formázási eljárás, amivel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket biztosíthatunk vendégeink számára. Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is.

ÁRA: 6.500 Ft

MENNYIRE TARTÓS A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

Az első 48 óra letelte után nem igényel különösebb karbantartást, elegendő reggelente, illetve az esti arctisztítás végén átfésülni a szálakat. Az eredmény megfelelő kezelés és utóápolás esetén 6-8 hétig tartós.

MI TÖRTÉNIK, HA VÍZ ÉRI A LAMINÁLT SZEMÖLDÖKÖT?

A kezelést követő első 24-48 órában kerülni kell, hogy a frissen laminált szemöldök vízzel érintkezzen, mert az gyengítheti az alkalmazott anyagok hatékonyságát. Azonban, ha letelt ez az idő, már bátran úszhatunk, vagy szaunázhatunk, mert az eredmény vízálló.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A szemöldök laminálás egy körülbelül 30-40 perces kezelést igényel.

MIRE KELL VIGYÁZNI SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS UTÁN?

Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, hámlasztók, illetve olaj bázisú készítmények használata a szemöldök területén és környékén. Az érintett területet nem szabad dörzsölni, nyomkodni. Az első 24 órában kerülni kell a sampon vagy hajbalzsam szemöldökre jutását, az erős hőhatást, gőzölést, az úszást, szaunázást.

KINEK AJÁNLOTT A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A szemöldök laminálás számos esztétikai probléma kezelésére alkalmas. Ha a vendég szemöldöke ritkás, akkor ügyesen fésülve elrejthetjük a hiányos területeket, az erős, göndör szálakat kisimíthatjuk, az össze-vissza nőtt szőrszálakat pedig a kívánt irányba állíthatjuk. Az eredmény egy smink nélkül is rendezett, igényes szemöldök.

A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS KÁROSÍTJA A SZEMÖLDÖKÖT?

Nem károsítja a szemöldököt, amennyiben minőségi anyagokkal, a hatóidőket pontosan betartva végzik a kezelést. Azonban, mint bármilyen bőrrel érintkező anyag esetében, a szemöldök laminálás során is felléphet allergia, irritáció. Amennyiben bármilyen irritáció lép fel, hideg vizet borogatást kell helyezni a területre és értesíteni kell a háziorvost.