Brigitte Beauty Studio

Az alkalmi smink a Te igényeidnek megfelelően készül el tükrözve az egyéniségedet és a stílusodat. Figyelembe veszem a bőrtípusodat, haj, és szem színedet, arc , valamit szemformádat. A smink tartalmaz soros vagy tincses műszempillát is, melyet később bármikor felhasználhatsz.

Natur smink

Alkalmi smink

Szalagavató smink

10.000.-

12.000.-

15.000.-

Smink...

Életünket számtalan kisebb-nagyobb esemény kíséri végig. Lehet egy baráti összejövetel, születésnap, esküvő vagy akár egy fotózás. Olyan fontos pillanatok, melyeken szeretünk szépek, csinosak és elegánsak lenni. Ha már van elképzelésed, akkor profi segítséget nyújtok hozzá. Ha pedig teljesen rám bízod magad, akkor is biztos lehetsz abban, hogy elégedetten és mosollyal az arcodon távozol tőlem.

Elötte és Utána

Nem meglepő módon a nők többsége imád sminkelni, hiszen a különféle kozmetikumok segítségével szó szerint új emberré válhat. Akadnak azonban olyan nők, akiknek egyszerűen nincs ideje vagy nem értenek az ilyesmihez, de mivel ők is kíváncsiak a végeredményre, ezért időről-időre tapasztalt sminkművészekhez fordulnak, akik megmutatják, hogy kellő mennyiségű sminkkel és szakértelemmel szinte mindenki szépségkirálynővé változtatható.

Időtartam: 

1 óra

Budapesten belüli kiszállási díj: 

+ 5000 Ft 

Foglalható időpontok: 

minden nap

Helyszín: 

1027 Budapest Bem József u. 12 vagy  Nagytarcsa, Kökény utca 51.