Brigitte Beauty Studio

Tanuld meg a számodra legelőnyösebb sminket elkészíteni magadnak, ami nem csak szép, hanem egész nap tart is!

Korhatártól függetlenül! Lehetsz 12, 32 vagy 62, a kor nem számít.

Megismerkedhetsz új termékekkel, márkákkal, amelyekről még nem hallottál, vagy már rég ki akartad próbálni, vagy akár megerősítést és visszajelzést is kaphatsz az otthon általad jelenleg is használt termékekkel kapcsolatban.

A cél, hogy megértsd az arcod minden zegzugát és ennek megfelelően nagyon gyakorlatiasan, indoklással fogok neked mindent megmutatni, elmagyarázni. Most végre össze fog állni a fejedben a kép, bármennyire is elveszettnek érzed magad jelenleg a sminkeléssel kapcsolatban.

Smink oktatás

Szemèlyre szabott smink Workshopra is jelentkezhettek , amely 2 alkalmas elmèleti ès egy gyakorlati oktatàsról szól, ahol megtanulhatod , hogyan lehet apró trükkökkel nagy varàzslatot elèrni az arcfestès soràn. Jelentkezz most , ès plussz segítsèget biztosítunk anyagismeret ès anyag beszerzès kapcsàn, hogy egèszen biztosan olyan termèkeket szerezz be, amelyek a bōr típusodhoz a leginkàbb passzolnak.

Kinek ajánlom?

  • Segítségre van szükséged, hogyan készítsd el a reggeli sminked, csupán 5 perc alatt?

  • Nehezen választod ki a Neked való alapozót?

  • Szeretnéd tudni, hogy alakítsd át a nappali sminked csábos randisminkké?


Foglalj időpontot, így otthonod kényelmében megmutatom Neked, hogyan használd a már meglévő termékeidet, átbeszéljük, hogy mire lehet még szükséged, hogy legközelebb tudatosan indulj a beszerzésre.

“A legnagyobb változást azzal érhetjük el, ha bízunk önmagunkban, ugyanis az önbizalom nőkben és férfiakban egyaránt kifejezetten vonzó. Nem jó taktika, ha meghúzzuk magunkat, és arra törekszünk, hogy észre se vegyenek: inkább igenis mutassuk meg a világnak elragadó hajkoronánkat, kiemelkedő stílusérzékünket vagy gyönyörű kézfejünket. Ha sikerül megtanulnunk, hogyan szerethetjük meg kinézetünket, akkor a környezetünk is ugyanígy tesz majd.”

Mit tartalmaz a sminkoktatás?

Átnézzük a nesszeszeredet és rendszerezzük

Alap bőrápolási tanácsadás

Színelmélet

Anyag- és eszközismeret

Alapozás és arcformázás

Szemöldökformázás

Szem sminkelése, nappaliból alkalmi smink

Ajakfestés

Igény esetén személyre tudjuk szabni az oktatás.

Ajándékba adnád valakinek?

Válaszd ezt az ajándékot valakinek, akiről tudod, vonzza a sminkek világa, de kissé bizonytalan a sminkelésben

Az oktatás teljesen személyre szabott

Minden korosztály számára ajánlott, mivel ügyelek arra, hogy mindenki használható tudás birtokába kerüljön.

Ez után az alkalom után magabiztosabban nyúl a megfelelő színek és termékek után, mivel segítek, hogy a legtöbbet hozza ki magából

Közös sminkoktatás igényelhető?

Szeretnél egy közös programot, egy közös élményt barátnőddel, édesanyáddal? Barátnőnapot vagy szépségnapot szervezel lánybúcsúra, születésnapra? A páros vagy közös sminkoktatást pont emiatt találtam ki.

Ezen a kiscsoportos foglalkozáson meghitt hangulatban készülődhettek, mégis maximális figyelmet élvezhettek. Szemléltetem, hogy a különböző arcokból mit lehet kihozni, kinek mi áll jól igazán.
Töltsetek el egy kivételes alkalmat együtt.

Maximum 3 főig.