Brigitte Beauty Studio

Body Art Testfestés

A testfestés a festés egy olyan formája, mely során különböző típusú festékkel az emberi bőrre készül vizuális alkotás. A „testfestés” szó két jelentése:

  • nagy méretű, az egész testet befedő festés
  • gyűjtőfogalom, melybe beletartoznak a kisebb méretű, különféle technikával készített, könnyen eltávolítható testfestések, mint például a hennafestés, arcfestés vagy a csillámos testfestés.

Az arcra készített testfestés neve arcfestés. A kisebb méretű, bőrre készített testfestést ideiglenes tetoválásnak is szokták nevezni.

A modern, vízbázisú arc- és testfestékek a kozmetikai előírásoknak megfelelő alap- és adalékanyagok felhasználásával készülnek. Nem mérgező, antiallergén festékek ezek, legtöbbjük vízzel egyszerűen eltávolítható. Kézzel, ecsettel, szintetikus vagy természetes szivaccsal és airbrush festékszóróval vihetők fel a bőrre.

Gyerek Arc Festés

Nagy öröm számomra a mosolygós gyermekarcokat látni, amikor belenéznek a tükörbe és meglátják, mit varázsoltam belőlük néhány perc alatt. Nagy izgalommal vetik alá magukat az arcfestésnek még a legkisebbek is.

Kizárólag antiallérgén, bőrbarát, minőségi festékkel dolgozom minden arc- és testfestés során.

Nagyszerű ajándék az arcfestés születésnapokon, gyerekzsúrokon, családi napokon, gyereknapon, majálison, esküvőkön, óvodai – iskolai – bölcsődei vagy bármilyen rendezvényen, ahol szeretnénk, hogy a gyerekek egy kis időre más bőrébe bújhassanak.

Budapesten belüli kiszállási díj:
+ 5000 Ft