Brigitte Beauty Studio

Szálas szemöldöktetoválás, tervezéssel, ultratermészetes hatású, hiperrealisztikus Angel Brows forma. A szemöldök tetoválás egyik legtermészetesebb változata, mely alig megkülönböztethető a saját szemöldök szálaktól. Organikus pigmenttel, amely nem vörösödik, az eredeti szín az idő múlásával sem kékül be. Fájdalommentesítő előkezelés, professzionális géppark és szaktudás az Epicure Bio elektrokozmetikában

Minden korban van egy testrész, ami kiérdemelt figyelmet kap, ami a szépség szimbólumává vált. Aki nyitott meg mostanában közösségi oldalakat, abban nem maradhatott kétség, hogy napjainkban ez a szemöldök, melynek formázására, korrigálására, rajzolgatására sokan órákat is szánnak naponta.

Mielőtt hozzáfognának a sminktetoválás elkészítéséhez, közösen megtervezitek az elképzeléseidnek és egyéniségednek megfelelő formát és színt, mely előre megmutatja, hogy fog kinézni a sminktetoválás.

A tetoválást a legújabb fejlesztésű Microblanding pen-nel végzik, az egyénileg használatos tűt előtted fogják felbontani, így a sterilitás garantált.

Mivel a szálakat az eredeti szemöldök szőrszálaival azonos irányba, egyenként húzzák be, a végeredmény hiperrealisztikus lesz, mintha csak a természettől kaptál volna angyali szemöldököt.

A tetoválással szebbé tehető az ajkak formája és a természetes vonala. A színezés pedig egészséges és szexi megjelenést kölcsönöz neki.

Észrevétlenül dúsítható vele az ajak, de javíthatók a balesetek, betegségek, herpeszek okozta sérülések és a foltos felületek is.

Egyenetlen szájszél, vagy a kor előrehaladtával fakuló ajkak esetén is érdemes vele élni.

Gyakran előfordul, hogy aszimmetrikus a száj két oldala. Az aszimmetriát korrigáljuk és a száj teljes felületét egy egységes közösen kiválasztott színnel betöltjük.

Fájdalom: minimális
Gyógyulási idő: 3-4-5 nap
Végleges színeredmény : 28 nap múlva
Eredmény színe:
30-40% -al halványabb a friss tetováláshoz képest

El sem hiszem , hogy végre teljesültek az álmaim és én is nemzetközileg elismert sminktetováló lehetek és PhiShading Artistként képviselhetem a @phiacademy -t!A rengeteg befeketetett idő, munka és gyakorlás meghálálja önmagát! Ha Te is szeretnél egy személyre szabott, nemzetközileg elismert , egyedi , kézzel készült hyperrealisztikus szemöldök tetoválást , akkor jelentkezz be hozzám