Brigitte Beauty Studio

 

Dús hatású, definiált és tartós szemöldökök

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel.

Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át!

 

INNOVÁCIÓ A SZÉPSÉGIPARBAN

Az innovatív styling sikerének egyik záloga annak egyszerű alkalmazhatóságában rejlik, így nem csoda, hogy a szemöldök laminálás egyre nagyobb teret nyer Európában is. Az eljárásnak köszönhető, hogy a legkuszább szemöldököt is a “ helyes “ irányba tudjuk rendezni. Jelenleg ez a legtartósabb, nem tetoválás alapú szemöldök formázási eljárás, amivel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket biztosíthatunk vendégeink számára. Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő és egyre több férfi álma is.

 

Ár: 6.500 Ft.-

 
 

Szemöldök Laminálás

szemöldök-laminacio
szemöldök-laminálás-buda
szemöldök-laminálás-buda

 

MENNYIRE TARTÓS A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

Az első 48 óra letelte után nem igényel különösebb karbantartást, elegendő reggelente, illetve az esti arctisztítás végén átfésülni a szálakat. Az eredmény megfelelő kezelés és utóápolás esetén 6-8 hétig tartós.

KINEK AJÁNLOTT A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A szemöldök laminálás számos esztétikai probléma kezelésére alkalmas. Ha a vendég szemöldöke ritkás, akkor ügyesen fésülve elrejthetjük a hiányos területeket, az erős, göndör szálakat kisimíthatjuk, az össze-vissza nőtt szőrszálakat pedig a kívánt irányba állíthatjuk. Az eredmény egy smink nélkül is rendezett, igényes szemöldök.

MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS?

A szemöldök laminálás egy körülbelül 30-40 perces kezelést igényel.

MIRE KELL VIGYÁZNI SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS UTÁN?

Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, hámlasztók, illetve olaj bázisú készítmények használata a szemöldök területén és környékén. Az érintett területet nem szabad dörzsölni, nyomkodni. Az első 24 órában kerülni kell a sampon vagy hajbalzsam szemöldökre jutását, az erős hőhatást, gőzölést, az úszást, szaunázást.

MI TÖRTÉNIK, HA VÍZ ÉRI A LAMINÁLT SZEMÖLDÖKÖT?

A kezelést követő első 24-48 órában kerülni kell, hogy a frissen laminált szemöldök vízzel érintkezzen, mert az gyengítheti az alkalmazott anyagok hatékonyságát. Azonban, ha letelt ez az idő, már bátran úszhatunk, vagy szaunázhatunk, mert az eredmény vízálló.

A SZEMÖLDÖK LAMINÁLÁS KÁROSÍTJA A SZEMÖLDÖKÖT?

Nem károsítja a szemöldököt, amennyiben minőségi anyagokkal, a hatóidőket pontosan betartva végzik a kezelést. Azonban, mint bármilyen bőrrel érintkező anyag esetében, a szemöldök laminálás során is felléphet allergia, irritáció. Amennyiben bármilyen irritáció lép fel, hideg vizet borogatást kell helyezni a területre és értesíteni kell a háziorvost.